Citrix

Citrix

Citrix er markedsledende med sine teknologier i mange av vertikalene og horisontalene i et datasenter, være seg bedriftens eget datasenter, skyen eller hybride løsninger.

Citrix er med XenApp/XenDesktop markedsledende i levering av virtualiserte arbeidsflater og virtualiserte applikasjoner til sluttbrukere og har vært det i 25+ år. Med sin unike teknologi, HDX (High Definition Experience), gir Citrix sluttbrukere en skreddersydd arbeidsflate, dynamisk tilpasset etter behov. Passer perfekt til alle tenkelige scenarioer hvor høy multimedia ytelse, stabilitet, mobilitet, forutsigbarhet og sikkerhet er driveren.

Med XenMobile og ShareFile viser Citrix hvorfor de også er markedsledende innenfor håndtering av mobile enheter og sikring av en bedrifts data. Ved å bruke ShareFile sikrer, styrker og effektiviserer bedriften ikke bare måten data håndteres innad i bedriften, men også ut av bedriften..

Innenfor sikkerhet i datasenteret er Citrix markedsledende med sin NetScaler ADC (Application Delivery Controller). NetScaler gir mulighet for lastbalansering av hva enn en bedrift måtte ha av virksomhetskritiske tjenester i datasenteret også mellom fysiske datasenter. NetScaler sikrer, lastbalanserer og optimaliserer hva enn en bedrift vil eksponere ut mot internett; Exchange, Web applikasjoner, web tjenester etc. Citrix har med sin NetScaler ADC vunnet mange priser og høstet annerkjennelse for sin visjonære måte å tenke på i videreutviklingen av produktet.