VMware

VMware

VMware har i løpet av de siste to tiårene vært pioneren og referansen innenfor virtualisering. Teknologien er å regne som bransjestandard innen konsolidering av servermiljøer. Konkurrentene halser etter, men VMware ligger fortsatt et godt hestehode foran.

Produktportefølgen utvides stadig. Plattformen som leveres kan integreres med et stort antall tredjepartsprodukter, men VMware leverer også selv tillegg og løsninger for eksempelvis virtualisering av nettverk, sikkerhet, og softwarebasert lagring.

 VMware var tidlig ute med fungerende VDI-løsninger. Horizon-produktene er markedsledende innen arbeidsflater og helhetlig funksjonalitet for administrasjon og leveranse av applikasjoner, desktop, multimedia, 3D, og løsninger for mobile enheter. Den tette integrasjonen mot virtualiseringsteknologien og maskinvaren, samt sterkt fokus på brukeropplevelse med svært effektive protokoller for overføring av skjermbilder, gjør Horizon til et åpenbart alternativ til de kjente og etablerte produsentene av slike løsninger.